logo70

Colegio Santa Mónica

Agustinas Hermanas del Amparo

infantil primaria esob bachillerato

29 d’Abril Font des Noguer – Sóller

Us convidem a una nova sortida de SMTRAVESSA1718. Aquesta vegada programem la sortida prevista al calendari però amb una modificació per fer la sortida més assequible. Anirem de la Font des Noguer cap a Sóller en comtes de fer el recorregut al revés. D’aquesta manera baixarem el Barranc de Biniaraix en comptes de pujar-lo.
Aquesta es una de les rutes més maques que es poden fer a la Serra i degut a les darreres pluges és probable que pel torrent baixi aigua el que ho fa encara més espectacular. En qualsevol cas veure l’embassament de Cúber al 100% de capacitat ja paga la pena. Es tracta d’un recorregut de 14 km, però amb desnivell negatiu, tot es baixada.
Animeu-vos. Ara que ve podem gaudir de la primavera podem aprofitar per sortir amb més freqüència i recuperar alguns dels recorreguts cancel·lats anteriorment.
Per apuntar-vos ho podeu fer amb un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o amb un missatge per WhatsApp al 654 31 93 26 indicant un nom i el nombre de participants. A ser possible abans del dijous 26 per poder confirmar l’autobús que, com sempre, pagarem entre tots (com sabeu sol sortir a uns 10 € o 11 € per persona).

noguesSoller

moodle

gestib

menu

G Suite logo

nas

alexia

twitter

polideportivo

agustinas

agenda

icono apima

calendario

video

weib

Colegio Santa Mónica - Agustinas Hermanas del Amparo

Calle Son Ventallol, 13 CP 07005 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Teléfono 971274800 Fax 971275020 Email secretaria@colegiosantamonica.eu