logo70

Colegio Santa Mónica

Agustinas Hermanas del Amparo

infantil primaria esob bachillerato

SMTRAVESSA1718

Aquest curs els professors de l'escola organitzem unes sortides amb la intenció de recórrer la Serra de Tramuntana per etapes.
Cada mes es farà una sortida a la que convidem alumnes, pares i personal del centre que vulguin compartir un dia a la Natura.
Les sortides segueixen, sempre que es pot, la Ruta de Pedra en Sec i les hem ordenades per dificultat, així que començarem per la més fàcil, Deià-Sóller, que farem el proper diumenge 29 d'octubre.
Els alumnes que facin tercer d'ESO o cursos superiors poden venir sols, la resta han de venir acompanyats per un adult que es faci responsable d'ells. Farem servir el transport públic pels desplaçaments, cada un pagarà els seus tiquets. Demanem també una contribució de 2€ per persona per ajudar a cobrir una assegurança de responsabilitat civil que, pel simple fet d'organitzar aquestes sortides, els professors hem d'assumir.
Als documents adjunts trobareu informació de les sortides amb un calendari de quan es faran, una llista de recomanacions i normes per sortir a la muntanya amb seguretat i les instruccions per fer la primera ruta.
Per apuntar-vos a la primera sortida envieu un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb el nom dels participants abans del dimarts 24 d'octubre. Necessitem avisar a l'empresa de transport (TIB) del nombre de participants per tal d'assegurar les places. Si us animeu ens trobem diumenge 29 d'octubre a les 7h30m per agafar l'autobús de la línia 211 que surt a les 8h00m per anar a Deià.
Animeu-vos-hi!

SMTRAVESSA1718

moodle

gestib

menu

G Suite logo

nas

alexia

twitter

polideportivo

agustinas

agenda

icono apima

calendario

video

weib

Colegio Santa Mónica - Agustinas Hermanas del Amparo

Calle Son Ventallol, 13 CP 07005 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Teléfono 971274800 Fax 971275020 Email secretaria@colegiosantamonica.eu