logo70

Colegio Santa Mónica

Agustinas Hermanas del Amparo

infantil primaria esob bachillerato

Estellencs - Esporles el 28 de gener.

Ens retrobarem amb la Serra de Tramuntana amb aquesta ruta crema-torrons de 13.7 km i 690 m de desnivell positiu i deixarem la ruta d’Esporles cap a Valldemossa per al 11 de febrer.
Com sempre quedem a les 8h00m a Balmes amb cantonada plaça Güell. Sí, costa una mica matinar en bon diumenge, però així avancem també la tornada. L’autobús partirà a les 8h20m, no a les 8h30. Donem només 20 minuts de gràcia per si algú arriba tard perquè fins a Estellencs tenim una tirada respectable. La idea és començar a caminar no molt mes tard de les 9h00. A 2 km per hora, un ritme molt conservador, necessitarem 7 hores per fer el recorregut això ens farà arribar a Esporles a les 16h00m i a Palma al voltant de les 16h30m.
També com fem sempre pagarem l’autobús entre tots i per tant el preu dependrà del nombre d’inscrits. El preu oscil·larà entre els 10 € i els
12 €. La ruta surt d’una mica més enfora i estarem una mica més per fer-la que les darreres. Us vull recordar que aquí no hi ha cap afany lucratiu.
Per apuntar-te envia un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb
SMTRAVESA1718 a l'assumpte i indicant el nom (i l'edat si són menors).
La data límit per apuntar-se és dimecres 24 de gener, després ja no puc garantir que tingueu lloc al bus perquè el dia següent he de tancar les places (35 o 55 en funció dels inscrits).
Trobareu un enllaç a la ruta de Wikiloc i més informació al pdf.

Enlace pdf

SMTRAVESSA1718 III

moodle

gestib

menu

G Suite logo

nas

twitter

polideportivo

agustinas

agenda

APiMA

calendario

video

weib

Colegio Santa Mónica - Agustinas Hermanas del Amparo

Calle Son Ventallol, 13 CP 07005 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Teléfono 971274800 Fax 971275020 Email secretaria@colegiosantamonica.eu