logo70

Colegio Santa Mónica

Agustinas Hermanas del Amparo

infantil primaria esob bachillerato

Foto Jove 2021. El color.

Un any més arriba el concurs de Foto Jove a la nostra escola amb molts de premis i oportunitats per descobrir una nova forma d’entendre la fotografia.
El tema del concurs de Foto Jove 2021 és el color. Si vols participar en següents enllaços trobaràs tota la informació necessària i un munt d’idees per a les teves fotografies.
Si tens dubtes pots contactar amb els teus professors d’Educació Plàstica de l’escola:
Jordi: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Marga: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Elisa: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Envia les teves fotografies per correu electrònic, per participar, a un dels professors, abans del 15 de gener, en format JPEG amb el títol corresponent per a cada fotografia i amb les teves dades personals: nom, llinatges, curs i edat.

imatge per a lenllaç

 

 

video

gestib

menu

G Suite logo

alexia

nas

polideportivo

moodle

galardones

agustinas

icono apima

calendario

weib

Nulo

 

Colegio Santa Mónica - Agustinas Hermanas del Amparo

Calle Son Ventallol, 13 CP 07005 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Teléfono 971274800 Fax 971275020 Email secretaria@colegiosantamonica.eu