logo70

Colegio Santa Mónica

Agustinas Hermanas del Amparo

Actividades extraescolares

“M'encanta actuar. És més real que la vida.”

Oscar Wilde

Dins aquesta activitat, es potència la imaginació, la creativitat, l’autonomia, els processos de socialització i comunicació, i una sèrie de valors i actituds com el respecte, la tolerància, la responsabilitat i el compromís, és a dir, aprenen a fer feina en equip.

Dins aquest concepte, vosaltres, pares i mares, també formau part d’aquest equip, i és important remarcar la vostra col·laboració en alguns punts.

  • La vostra implicació a l’hora de confeccionar els vestuaris (us donam les gràcies anticipadament).
  • La importància de l’assistència dels nins i nines a totes les classes (faltar afecta a tot el grup, per tant, “castigar sense teatre” implica castigar el grup).
  • Reforçar des de casa el concepte de treball grupal: l’important no és un paper o personatge, sinó com ens implicam amb ell i amb el compromís que comporta.

Els alumnes del curs passat de teatre que volen continuar han d’entregar la inscripció per tal de mantenir la plaça. (Si no s’entrega la inscripció, la plaça quedarà ocupada per un alumne nou).

Pensau que les noves places (als cursos que n’hi hagi) s’ompliran per ordre d’entrega de la inscripció.

Els llistats definitius es penjaran a la porteria del centre a finals de setembre.

 Modalidad Etapa Días Horario Precio Detalle Observaciones
 Teatro 1  Infantil  a 4º EP L-M-X-J 15h/16h 50,00€ OCT-MAYO 2h semana/2 sesiones
Teatro 2   5º EP a ESO L-M-J

14:30h/15:30h
15:30h/16:30h

50,00€ OCT-MAYO

2h semana/2 sesiones + 
Tutorías telemáticas

Teatro 3   BACHILLER X-V 15h a 17h 55,00€ OCT-MAYO

Intensivo 2h presenciales semanal
1h telemática

Teatro 1 - Infantil a 4t de Primària de 15h a 16h dando un margen para comedor. Los grupos se formaran: martes/jueves o lunes/miercoles. Espacio aulas edificio infantil

Teatro 2 – 5º Primària a 4º ESO de 14.30h/15.30h ó 15.30h/16.30h.Dos sesiones de una hora a la semana y la creación de la session de tutoria telemática para trabajar algunos aspectos en particular o refuerzo de grupo segun necesidades.
Espacio aulas de la zona del gavinete, patio piso superior y aula iglesia.

Teatro 3 – Bachiller Horario intensivo de 15h a 17h miercoles ó viernes y una sessión telemàtica los lunes de 1 hora. Espacio aulas de la zona del gavinete, patio piso superior y aula iglesia.

La inscripción en la Escuela de Teatro debe realizarse mediante la Hoja de Inscripción Ofical del Colegio que será repartida al inicio del curso.

Para poder acceder a cualquier actividad extraescolar se debe estar al corriente de pagos. No se aceptará ninguna inscripción que incumpla este requisito. Todas las actividades extraescolares se desarrollarán, siempre y cuando sean económicamente sostenibles.

video

moodle

gestib

menu

G Suite logo

nas

alexia

polideportivo

galardones

agustinas

agenda

icono apima

calendario

weib

Nulo

 

Colegio Santa Mónica - Agustinas Hermanas del Amparo

Calle Son Ventallol, 13 CP 07005 Palma de Mallorca (Illes Balears)

Teléfono 971274800 Fax 971275020 Email secretaria@colegiosantamonica.eu